ALVinkki
Ystävällinen tilitoimisto liiketoimintasi tueksi

Tietoa Alvinkista


Olen Riitta Oksman Haminasta ja perustin oman yrityksen, tilitoimisto ALVinkin, 1.5.2017. Vaikka yritys on uusi, niin olen itse toiminut kirjanpitäjänä ja palkanlaskijan eri tilitoimistoissa syksystä 2002 alkaen. Olen suorittanut hyväksytysti palkkahallinnon TAL-PHT-koulutuksen ja siihen liittyvän tentin.

Alvinkki sijaitsee Haminassa, mutta koska nykyään materiaalit siirtyvät helposti ja nopeasti eteenpäin sähköisesti, niin asiakkaaksi voit tulla mistä päin Suomea vaan.

Yritystoimintani lähtökohta on asiakaslähtöisyys ja joustavuus palveluiden suunnittelussa. Ensiarvoisen tärkeää on oman ammattitaidon ylläpitäminen ajankohtaisiin koulutuksiin osallistumalla ja erilaisia alan julkaisuja seuraamalla.

Tarkoitukseni on toimia asiakkaani luotettavana kumppanina niin, että hän voi keskittyä yrityksensä pääosaamiseen ja jättää kirjanpidon ym. taloushallinnon Alvinkin hoidettavaksi.


Alvinkin palvelut


ALVinkki tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja yrityksille. Tarvittaessa tulen työskentelemään asiakkaan omaan toimistoon. Voin myös toimia palkanlaskijan sijaisena yrityksessä tai tilitoimistossa.

Neuvon yrityksen perustamispapereiden täyttämisessä. Yksityishenkilöitä voin auttaa esim. verolomakkeiden täyttämisessä.

Suoritan yhdistysten ja taloyhtiöiden toiminnantarkastuksia.

Alvinkin käytössä ovat monipuoliset Tikon-ohjelmistot.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva taloushallinnon ratkaisu.